Werking overname auto: hoe wordt de overnamewaarde berekend?

De overnamewaarde wordt geschat in euro incl. btw op basis van marktprijzen, recente transacties en aangeleverde informatie over de toestand van uw wagen.


1. Raming van het voertuig

Voer de details en de staat van uw wagen in, ongeacht het merk, om onmiddellijk een schatting te krijgen van de overnamewaarde. * Overnamewaarde geschat naargelang de gegeven beschrijving van uw wagen, zonder herstellingskosten. Indicatieve waarde onder voorbehoud van een deskundig onderzoek van de wagen door een DS-verkooppunt, alleen geldig als de wagen niet gedekt is. 

2. Een afspraak maken

Wanneer u online een raming aanvraagt, nodigen wij u uit om de DS STORE of het DS SALON van uw keuze te selecteren. Een expert van het geselecteerde verkooppunt neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. 

3. Expertise van het voertuig

Tijdens uw afspraak onderzoekt de expert in uw aanwezigheid de staat van uw voertuig om de oorspronkelijke raming te verfijnen. Zodra deze is gevalideerd, verbinden wij ons met uw akkoord tot een onmiddellijke overname. De betaling wordt gegarandeerd, beveiligd en verzekerd door een verkooppunt van DS Automobiles.