Een netwerk dat naar u luistert

Het DS Automobiles-netwerk neemt uw wagen over, ongeacht het merk en de kilometerstand. Uw DS-verkooppunt kan u ook een nieuwe wagen of gecertificeerde tweedehandswagen aanbieden. U dient enkel ons formulier in te vullen, u ontvangt ons overnameaanbod gratis en onmiddellijk (of binnen maximaal 24 werkuren). Uw verkooppunt van DS Automobiles zal contact met u opnemen om een afspraak te maken.


DS Automobiles
Sereniteit

Wie voor de overnamedienst van DS Automobiles kiest, geniet van onze persoonlijke expertise, zonder onaangename verrassingen of administratieve rompslomp.
De gratis en vrijblijvende overnamedienst van DS Automobiles stelt u een professional uit de autosector ter beschikking om uw wagen zo nauwkeurig mogelijk te evalueren dankzij zijn perfecte kennis van de markt en de recente transacties. A10

Snelheid

Vul in enkele minuten tijd de kenmerken van uw wagen in op onze site en ontvang onmiddellijk de best mogelijke raming van de prijs.

DS Automobiles
Veiligheid

Als u tevreden bent met de geschatte overnameprijs, maak dan een afspraak met de DS Store van uw keuze.
- De experts van DS Automobiles zullen samen met u het optimale overnamebedrag voor uw wagen bepalen en regelen de overname ervan en de betaling per cheque of bankoverschrijving.
- Snelle betaling gegarandeerd 

© 2024

DS

*Aanbieding geldig tot 31 juli 2024, bij aankoop van een nieuwe DS wagen, in het Belgische netwerk van DS Automobiles.