Dienstverlening op maat

Vereenvoudig uw formaliteiten en vermijd onaangename verrassingen dankzij onze auto-overnamedienst. Beschrijf uw voertuig, kies uw verkooppunt en ontdek onze overnameraming. Wij nemen opnieuw contact met u op om een afspraak te maken waarbij een expert uw wagen zal onderzoeken om de online gemaakte offerte te verfijnen. De overname kan onmiddellijk gebeuren. De betaling gebeurt binnen 8 werkdagen per cheque of bankoverschrijving.


Sérénité
Sereniteit

Voer de details en de staat van uw wagen in, ongeacht het merk, om onmiddellijk een schatting te krijgen van de overnamewaarde. * Overnamewaarde geschat naargelang de gegeven beschrijving van uw wagen, zonder herstellingskosten. Indicatieve waarde onder voorbehoud van een deskundig onderzoek van de wagen door een DS-verkooppunt, alleen geldig als de wagen niet gedekt is. 

Rapidité
Snelheid

Wanneer u online een raming aanvraagt, nodigen wij u uit om de DS STORE van uw keuze te selecteren. Een DS Advisor van het geselecteerde verkooppunt neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. 

DS Automobiles
Veiligheid

Tijdens uw afspraak onderzoekt de expert in uw aanwezigheid de staat van uw voertuig om de oorspronkelijke raming te verfijnen. Zodra deze is gevalideerd, verbinden wij ons met uw akkoord tot een onmiddellijke overname. De betaling wordt gegarandeerd, beveiligd en verzekerd door een verkooppunt van DS Automobiles. 

© 2024

DS

*Aanbieding geldig tot 31 juli 2024, bij aankoop van een nieuwe DS wagen, in het Belgische netwerk van DS Automobiles.