Uw auto verkopen: de DS Automobiles inruil


Gratis online schatting, duid aan
Verkoop uw auto
Verkoop uw auto snel en veilig met Peugeot! Laat onze professionals u begeleiden bij de verkoop van uw auto, zonder verplichtingen en helemaal gratis. Ontvang direct online een vrijblijvende offerte en profiteer van een snelle en gegarandeerde betaling.
 
Een auto verkopen: de voordelen van inruil

Een auto verkopen: de voordelen van inruil


Bij Reprise DS Automobile kunt u gratis en vrijblijvend de inruilwaarde van uw voertuig laten schatten.
Dit is een veiligere methode dan verkoop tussen particulieren, omdat u wordt begeleid door een professional uit het DS Automobile-netwerk en u kunt genieten van een betalingsgarantie.

Uw auto verkopen: dankzij de DS Automobile inruilactie

● U ontvangt direct online of per e-mail een 100% gratis en vrijblijvende offerte.
● Als u akkoord gaat, zal een dealer bij u in de buurt u bellen om een afspraak te maken op een tijdstip dat u uitkomt.
● Profiteer van een snelle en gegarandeerde betaling
3 stappen om je auto te verkopen

3 stappen om je auto te verkopen


Stap 1: Voer uw voertuigprofiel in
Om de waarde van uw auto te bepalen, hebben wij belangrijke informatie nodig. Deze informatie kunt u snel en gemakkelijk verzamelen door onze vragenlijst in te vullen. Binnen vijf minuten krijgt u dan een schatting van de waarde. Begin de vragenlijst door uw kenteken in te voeren. Zo kunnen wij de belangrijkste kenmerken van uw auto identificeren. Waarom hebben we registratie nodig? 1. Eenvoud: met de registratie alleen kunnen we het merk, het model, de categorie, de motor en de datum van eerste registratie bepalen. 2. De registratie bespaart u verschillende stappen in de procedure. Nog eenvoudiger! Heeft u uw registratienummer niet? Dan hoeft u alleen maar een paar vragen te beantwoorden: uitvoering, bouwjaar, brandstoftype, motor, kleur, uitrusting, enz.

Stap 2: Ontvang uw prijsopgave
Zodra u de vragenlijst heeft ingevuld, geven wij u de meest nauwkeurige prijs, gebaseerd op ons marktonderzoek. Ook deze prijsopgave wordt u per e-mail toegezonden. Uiteraard is onze offerte niet bindend. Het is aan u om het te aanvaarden of te weigeren!

Stap 3: Uw afspraak met een DS Automobile -professional
De DS Automobile -dealer van uw keuze neemt contact met u op om een afspraak te maken. Ter plaatse zal hij de staat van uw auto inspecteren en een definitieve prijs voorstellen. Als u tevreden bent met de prijs, kopen wij uw auto direct terug. U hoeft geen papierwerk in te vullen, wij regelen alles!
Verkoop uw auto veilig

Verkoop uw auto veilig


Als u uw auto aan een particulier verkoopt:
● Geen enkele garantie
● Administratieve processen zijn ingewikkeld Als u uw auto aan ons verkoopt:
● Een snelle online evaluatie.
● Geen verplichting.
● Ondersteund door de veiligheid en betrouwbaarheid van het Abarth-netwerk.
● Veilige betaling.
● Wij helpen u bij de administratieve procedures.

Binnen 5 minuten weet u hoeveel uw auto waard is!

FAQ

Hoe verkoop ik mijn auto?
Verkoop uw auto gemakkelijk: ● Ontvang een gratis schatting door onze online vragenlijst in te vullen met de informatie van uw voertuig. Binnen 5 minuten ontvangt u een schatting voor uw voertuig, ook per e-mail verzonden. ● Maak een afspraak: Nadat u het formulier heeft ingevuld, neemt de dealer van uw keuze binnen 24 uur contact met u op. Bent u blij met de schatting? Dan zal onze DS Automobile -expert u een afspraak aanbieden in de showroom op een dag naar keuze om te helpen met de overname van uw auto. ● Profiteer van de expertise van DS Automobile: Tijdens de afspraak bespreekt een van onze experts het voertuig en de staat ervan met u en doet u een stevig overnamebod. Bevalt het bod u? Dan kopen wij uw auto gemakkelijk terug.
Hoe wordt de waarde van de auto die ik wil verkopen geschat?
De schatting houdt rekening met: ● De kenmerken van uw auto: merk, model, motorisatie, versie, kilometerstand, datum van eerste ingebruikname. ● Waarnemingen van de markt: recente inruilacties uitgevoerd door professionals op vergelijkbare modellen. ● Een aftrek van de kosten die nodig zijn voor het in goede staat brengen van het voertuig. Deze kosten worden aangepast op basis van de werkelijke staat van het voertuig, zoals geconstateerd door de dealer.
Hoe maak ik een afspraak?
Dit is simpel. Tijdens uw online schatting kiest u een DS Automobile-verkooppunt bij het postadres van uw keuze. Een DS Automobile -dealer neemt binnen 24 uur contact met u op om samen een afspraak te maken. U kunt ook zelf contact opnemen met de dealer via de contactgegevens die bij uw schatting zijn verstrekt.
Hoe word ik betaald?
U krijgt de volledige garantie van een veilige en snelle betaling met het DS Automobile -netwerk. Tijdens de transactie wordt de betaling van het voertuig gedaan door uw DS Automobile-dealer. Afhankelijk van de gekozen dealer wordt de betaling van het voertuig gedaan via een cheque of bankoverschrijving